ContactgegevensVolgens § 5 TMG:

Vivobase GmbH 
Lilienthalweg 13 
72124 Pliezhausen


Vertegenwoordigd door:

Bedrijfsleider: Jochen Seipel en Yannik Seipel


Verantwoordelijk voor de inhoud:

Yannik Seipel


Kontakt:

Telefoonnummer hoofdkantoor in Duitsland: +49 (0)7127 9503180

Telefoonnummer voor Nederlandstalige aanspreekpartner: +49(0)17645777555 
E-Mail: info(at)vivobase.nl


Registrering:

Inschrijving in het handelsregister. 
Handelsregister Stuttgart 
Inschrijvingsnummer: HRB 756998


Omzetbelasting:

Omzetbelasting identificatienummer volgens §27 a omzetbelastings-wet:
DE306773817


Geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.

Ons e-mailadres staat boven in de opdruk.


We zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een arbitragecommissie voor consumentenzaken.


Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor de eigen inhoud van onze kant volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen externe informatie te bewaken of om omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.


Verplichtingen om het gebruik van informatie onder algemene wetgeving te verwijderen of blokkeren, blijven onverminderd van kracht. Aansprakelijkheid in dit opzicht is echter alleen mogelijk vanaf het moment van kennis van een specifieke overtreding. Na kennisgeving van toepasselijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.


Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden waarover wij geen invloed hebben. Daarom kunnen we geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de verantwoordelijkheid van de betreffende aanbieder of beheerder van de pagina's. De gelinkte pagina's zijn gecontroleerd op mogelijke juridische overtredingen op het moment van doorlinking. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van het doorlinken.


Een permanent beheer van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding van de wet. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.


Copyright

De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de exploitanten van de site zijn onderworpen aan de Duitse auteursrechtwetgeving. De vermenigvuldiging, verwerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereist de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen voor privé, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud aan deze zijde niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in aanmerking genomen. Met name inhoud van derden wordt als zodanig geïdentificeerd. Mocht u zich nog steeds bewust zijn van een inbreuk op het auteursrecht, dan vragen wij om een ​​notitie. Na kennisgeving van overtredingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.Gebruikte afbeeldingen:

© g-stockstudio / shutterstock (390660301)

© Zurijeta / shutterstock (385110382)