Nicole K


"Geachte producent, Ik zou u willen informeren dat - bij mij - uw producten ongelooflijk genezend werken. Ik heb een enorme verbetering op alle fysieke levels ervaren. Wat geweldig dat uw bedrijf zich bezig houd met de elektrobiologie van het lichaam en deze ook begrijpt. Een groot compliment voor de ontwikkelaars van deze producten. Dank je wel".​​​​​​​

Sven T


"Tot mijn verbazing kan ik zeggen dat ik bijv. tijdens het autorijden met de Vivobase Car, ik veel meer ontspannen ben. Ik kom minder gestrest op mijn bestemming aan. Dus begon ik Vivobase thuis te gebruiken. Vooral bij onze zoon stellen we een interessant effect vast. Sinds we de Vivobase gebruiken, slaapt onze zoon veel rustiger. En wat belangrijk voor ons is dat hij nu in elk geval goed door slaapt! "​​​​​​​.​​​​​​​

Christina S


"na de 2e nacht slaap ik dankzij Vivobase veel beter en het kalmeert mijn zenuwen!". 

Jürgen B


"Met het gebruik van Vivobase: aanzienlijk minder druk op mijn hoofd, voorhoofd en sinus significant minder gezwollen, warme handen in plaats van koude handen wanneer ik op de pc werk, meer stabiele concentratie tijdens het werken op de pc, langzamere oogvermoeidheid, meer gelijkmatigheid, meer positieve stemming in het algemeen. De effecten zijn indrukwekkend en bijna ongelooflijk "​​​​​​​ 

Stefan R


"Bedankt lieve Vivobase-team. Ik behandel mijn slaapapneu al heel lang en de aanbeveling van Vivobase heeft mijn nachtelijke uitvallers sterk verminderd. Ik voel me goed uitgerust in de ochtend en topfit. Daarom beveel ik het apparaat graag aan"

Stefan J


"Dit is het eerste apparaat tegen elektrosmog dat me overtuigt! Ik gebruik het al een tijdje en ik moet zeggen dat ik me heel goed voel! Mijn stress is ook sterk gedaald en mijn kinderen zijn meer thuis gebalanceerd en slapen heel goed! Geweldig product, ik kan het alleen maar aanraden! "

Marina S


"We wonen omringd door mobiele masten op een afstand van een paar honderd meter. We slapen slecht voor meerdere jaren. Slaapmedicijnen uitgeprobeerd, etc. In mijn internetonderzoek kwam ik Vivobase Home tegen. en besteld: na een paar dagen voor de eerste keer weer diepe slaap, zelfs langer op een rij. Voorheen was ik om het 1 1/2 uur wakker. Ook vaak wakker geworden met hoofdpijn. Heb vervolgens een tweede Vivobase Home laten komen. Onze dochter slaapt sindsdien stukke beter. Voor ons was de aankoop meer dan de moeite waard - echt een geweldige hulp". 

Christian M


"Ik gebruik het apparaat al een tijdje en moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Ik zou het effect rustgevend noemen en in zekere zin stabiliserend. Ik ben over het algemeen een zeer gevoelig persoon en gemakkelijk gestrest door milieu-invloeden, maar dat is waar de Vivobase mij helpt. Sinds ik de Vivobase Home heb, is mijn gemoedstoestand in de basis meer ontspannen en merk ik heel snel het verschil wanneer ik niet thuis ben. Ik kan dit apparaat aanbevelen aan alle mensen met een overgevoelig zenuwsysteem".

Anoniem 


"Ik heb al veel apparaten tegen elektrosmog uitgetest, de meeste werkten niet. Dit is het eerste apparaat waarmee mijn klachten verminderd zijn. De aanschafsprijs is vrij hoog maar het heeft wel een goed effect. Mijn aanbeveling om te kopen".

Klaus A  


"Gisteren was ik bij een kinesioloog met haar apparatuur en we hebben haar systeem getest. We konden zien dat wanneer Vivobase-producten werden ingeschakeld, het lichaam niet werd beïnvloed door elektrosmog. Ook tijdens mobiele telefoongesprekken. Dit is fantastisch! Gefeliciteerd, jullie hebben goed werk geleverd! "

Beate A   


"Ik heb de Vivobase-producten sinds 27.03.2017. Mijn dochter (40 jaar) die gehandicapt is geraakt door een gebrek aan zuurstof en bij ons woont, heeft hersenschade die regelmatig epileptische aanvallen veroorzaakt, vooral 's nachts. Deze kunnen niet volledig door medicatie worden voorkomen. Andere getroffen maatregelen om de aanvallen te voorkomen, zijn slechts gedeeltelijk gelukt. Sinds de aanschaf van Vivobase Home, blijkt dat de aanvallen niet meer plaatsvinden. Dit verhoogt onze kwaliteit van leven vele malen meer dan ooit. En de geruststelling dat we allemaal op deze manier beschermd zijn, is heel groot'.

Richard M


Vandaag weer bij de bioresonantie geweest. Iedere keer als ik daar doorgemeten wordt heb ik weer de nodige dosis elektrosmog opgelopen (en een slechte meting van mijn centraal zenuwstelsel). Nu ik de VivoBase Home thuis heb was er geen elektrosmog meer bij mij te meten en ook het centraal zenuwstelsel is weer in orde. Verder ook het idee dat ik minder vermoeid ben in mijn hoofd, vooral bij het werken achter de computer.

We hebben ook nog een testje gedaan. Meten van mobiele telefoonstraling / wifi op het lichaam met de Vivobase aan en uitgeschakeld. En je raadt het al, de straling die zonder de VivoBase meetbaar was, was met de VivoBase ingeschakeld verdwenen.