My Image

Vivobase Car

Bescherming tegen elektrosmog en straling van mobiele telefoons in de auto

Toepassing in de auto en e-auto, in de bus, vrachtwagen, camper en boot

ca. effectieve radius van 4 m

Met USB-USB of sigarettenaansteker, USB-interface

Afmeting ca. 85x80x15 mm, gewicht 60 g

BESCHERMING TEGEN ELEKTROSMOG EN MOBIELE STRALING IN UW AUTO


In het interieur van de auto zijn alle inzittenden van de elektromagnetische straling via mobiele telefoon, Bluetooth, GPS, stoelverwarming, e-auto-technologieën en andere stralingsbronnen kwetsbaar.


Door het effect van de kooi van Faraday wordt de straling bovendien gereflecteerd en vermenigvuldigd. Voor de bestuurders / inzittenden van elektrische auto's wordt een extra elektrische smogbelasting toegevoegd door de elektromotor.


Zelfs lage belastingen kunnen leiden tot hoofdpijn en concentratieproblemen, wat een veiligheidsrisico is, vooral bij lange reizen. VIVOBASE CAR beschermt bij elke rit door een natuurlijk beschermend schild te activeren en zorgt ervoor dat alle passagiers op een meer ontspannen en veilige manier aankomen.


De werkzaamheid van Vivobase is bewezen in wetenschappelijke studies. Bovendien kan de effectiviteit van in de handel verkrijgbare frequentiemeetinrichtingen reproduceerbaar worden gemeten. VIVOBASE CAR kan worden bediend via een USB-interface of de sigarettenaansteker.


Op verzoek is de bevestiging op het dashboard door een houder mogelijk.