My Image

Vivobase Animal 

Bescherming tegen elektrosmog voor uw dieren

Toepassing voor paarden- en landbouw stallen

ca. 40 m effectieve radius door muren en plafonds

Spatwaterdichte opbouw

Afmeting ca. 120x89 mm, gewicht 300 g


BESCHERMING TEGEN ELEKTROSMOG VOOR UW DIEREN


De voortschrijdende mechanisatie in en rondom de stal, zoals elektronisch gestuurde paardenleren, melkrobots en automatische feeders verhogen de last van elektrosmog bij mens en dier.


Dieren in dierentuinen en zoölogische tuinen worden zwaar belast door de meestal centrale locatie in grote steden. Hoewel onderzoek naar de effecten van elektrosmog op dieren nog in de kinderschoenen staat, geloven we dat het effect van elektromagnetische straling op de biologische processen van dieren vergelijkbaar is met dat van mensen.


VIVOBASE ANIMAL beschermt het lichaam van mensen en dieren tegen elektrosmog door een natuurlijk beschermend schild te activeren zonder af te zien van de voordelen van moderne technologie. Bovendien wordt het lichaam beschermd tegen buiten de stal en de paardenfaciliteit gegenereerde elektromagnetische straling, zoals mobiele masten.


De effectiviteit van de VIVOBASE-apparaten HOME, CAR, MOBILE en CORPORATE is bewezen in wetenschappelijke studies. Omdat VIVOBASE ANIMAL op dezelfde technologie is gebaseerd, zijn wij van mening dat de in de proeven getoonde werkzaamheid volledig overdraagbaar is aan het VIVOBASE-DIER. Bovendien is de effectiviteit metrologisch reproduceerbaar. Het VIVOBASE-DIER is verkrijgbaar als een diefstalbestendig en spatwaterdicht opbouwtoestel.