My Image

Vivobase Corporate  

Bescherming tegen elektrosmog en straling van mobiele telefoons voor bedrijven, hotels en openbare instellingen

Individueel en op maat gemaakt concept - van installatie tot certificering

Beschikbaar als opbouwmontage, schakelkastinstallatie en als stekker


BESCHERMING TEGEN ELEKTROSMOG EN HANDIGE STRALING VOOR BEDRIJVEN, HOTELS EN PUBLIEKE INSTELLINGEN


Ondernemers, hoteliers, schooldirecteuren en universiteitsdirecteuren hebben een bijzondere interesse in het welzijn van hun werknemers, gasten en studenten.


Toegankelijkheid op elke locatie en dekking met voldoende bandbreedte was in het verleden de overhand. Toenemende internationale studies over schadelijke effecten van elektromagnetische straling hebben geleid tot een omdenken.


In Italië werd de straling van mobiele telefoons in een rechterlijke uitspraak bevestigd als een trigger voor een hersentumor. Een Supreme Court in India heeft mobiele telefoons in scholen en ziekenhuizen verboden wegens gezondheidsrisico's. Israël en sommige andere westerse landen verbieden Wi-Fi op kleuterscholen en peuterspeelzalen en beperken het gebruik ervan in scholen.


Verantwoordelijke leidinggevenden gebruiken maatregelen om te beschermen tegen elektrosmog als bedrijfsgezondheidsmanagement (BGM) in hun bedrijf.


De VIVOBASE CORPORATE is bedoeld voor hotels, bedrijven en openbare instellingen zoals scholen, universiteiten, enz. en zorgt door de activering van een natuurlijk beschermend schild constant voor een omgeving met weinig straling.


De werkzaamheid van Vivobase is bewezen in wetenschappelijke studies. HET GESCHIKTE VIVOBASE BEDRIJFSPAKKET VIVOBASE CORPORATE omvat een geïndividualiseerd concept - van installatie tot certificering. U ontvangt van ons een VIVOBASE CORPORATE certificaat en een kwaliteitszegel voor twee jaar. Onze VIVOBASE CORPORATE-pakketten zijn als volgt samengesteld:

Prijs op aanvraag