My Image

Vivobase Home

Bescherming tegen elektrosmog en straling van mobiele telefoons voor thuis

Toepassing in huizen en appartementen

ca.30 m effectieve radius door muren en plafonds

Beschikbaar als stekker voor het stopcontact

Grootte circa Ø 110 mm, gewicht 75 g

BESCHERMING TEGEN ELEKTROSMOG EN MOBIELE STRALING VOOR IN UW HUIS


De belasting van elektromagnetische straling neemt erg snel toe in de eigen vier muren. Het gebruik van mobiele telefoons, laptops en tablets maakt deel uit van het dagelijks leven.


Het is niet alleen de straling van mobiele telefoons maar ook WLAN-straling en straling van Bluetooth- en DECT-telefoons. Veel kinderen en jeugdigen zijn permanent online en de nieuwste apparatuur staat bovenaan hun verlanglijstje. Daarbij is het gebruik van babyfoons voor pasgeborenen vaak een verhoogde blootstelling aan elektrosmog.


Nieuwe 'SMART-Home'-oplossingen voor particuliere huishoudens dragen tevens bij aan een grotere vorm van elektrosmog. Netwerken met op afstand bestuurbare apparaten en installaties moeten zorgen voor meer veiligheid en efficiënt energieverbruik, waardoor de kwaliteit van leven en leven wordt verbeterd. De wifi-routers van onze buren of het steeds toenemende aantal nieuwe draadloze technologieën (UMTS, LTE, 3G, 4G, 5G) om de netwerkdekking te maximaliseren en te versnellen, verergeren het probleem.


Dit gevaar houdt niet op bij slaapkamers. In tegenstelling tot commerciële stroomschakelaars - die de gehele stroomvoorziening onderbreken - beschermt VIVOBASE HOME het lichaam tegen elektrosmog door een natuurlijk schild te activeren, zonder de voordelen van moderne technologie op te offeren.


Bovendien wordt het lichaam beschermd tegen straling die buiten uw eigen huis wordt gegenereerd, zoals de elektromagnetische straling van zendmasten voor mobiele telefonie of het WLAN van de buren. Vooral voor elektrosensitieve personen betekenen de VIVOBASE-producten een echte opluchting in het dagelijks leven.


De werkzaamheid van VIVOBASE is bewezen in wetenschappelijke studies. Evenzo is de effectiviteit van commercieel beschikbare frequentiemeetapparatuur meetbaar, reproduceerbaar voor iedereen die geïnteresseerd is.


De VIVOBASE HOME is verkrijgbaar als een plug die je in het stopcontact steekt (zie afbeelding).