My Image

Vivobase Mobile voor onderweg

Bescherming tegen elektrosmog en straling van mobiele telefoons onderweg​​​​​​​

Toepassing op het lichaam en op het werk

ca. effectieve radius van 1,5 m

Lithium-ion batterij

Afmeting ca. 71x18x7 mm, gewicht 30 g

BESCHERMING TEGEN ELEKTROSMOG EN MOBIELE TELEFOON ONDERWEG 


Of we nu gaan winkelen, uitgaan met vrienden of gewoon in het café zitten - op al deze plaatsen worden we vandaag blootgesteld aan kunstmatige elektromagnetische straling uit verschillende bronnen. Straling van mobiele telefoons, wifi-straling, Bluetooth, om er maar een paar te noemen, beïnvloeden ons lichaam de hele dag door.


Om volledige toegankelijkheid te waarborgen, worden er steeds meer zendmasten gebouwd. De belasting van nieuwe draadloze technologieën (UMTS, LTE, 3G, 4G, 5G) - om een ​​optimale netwerkdekking te verzekeren - verergert het probleem.


Het wordt duidelijk dat de snel toenemende last van onnatuurlijke elektrosmog negatieve effecten kan hebben als men weet dat het leven van mensen, dieren en planten wordt beheerst door natuurlijke elektromagnetische velden. Terwijl elektrosensitieve personen bijzonder gevoelig zijn voor de snel toenemende last, maken steeds meer mensen zich zorgen over schadelijke effecten en voelen zich onwel.


Door een natuurlijk beschermend schild te activeren, biedt VIVOBASE MOBILE overal bescherming tegen elektrosmog. De werkzaamheid van Vivobase is bewezen in wetenschappelijke studies. Bovendien is de effectiviteit reproduceerbaar meetbaar door het gebruik van commercieel beschikbare frequentiemeters.


De VIVOBASE MOBIEL is gemakkelijk te hanteren en kan gemakkelijk in uw zak of tas worden meegenomen. Het heeft een lithium-ionbatterij en kan worden opgeladen via een mini-USB-interface. Afhankelijk van je wensen kun je het krijgen in roze, geel, grijs, zwart, blauw en groen.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren