5G is de nieuwste generatie op het gebied van mobiele communicatie en legt de basis voor nieuwe, innovatieve technologieën zoals IoT (Internet of Things), Augmented Reality (AR), Artificial Intelligence (AI), netwerken van industriële machines en slimme apparaten, sociale scoring Gedragsbeoordelingen op sociale netwerken), cyborgs (half menselijke halve machine) of autonoom rijden.


Het gaat dus om communicatie tussen technische apparaten met elkaar. Om deze standaard te bereiken, is het noodzakelijk om de juiste infrastructuur hiervoor te bouwen en te ontwikkelen. Vanaf 2020 zou het netwerk ook beschikbaar moeten zijn voor gebruikers in Nederland. Deze nieuwe communicatiestandaard vereist extra frequentiebanden in vergelijking met de huidige 4G.


​​​​​​​


Experts verwachten dat dit tot 26.000 keer sneller is dan UMTS. De frequentiesterkte neemt tot een honderdvoud toe (vergeleken met 4G = 3,5 GHz, 5G tot 300 Ghz). en werkt met microgolftechnologie. Verwacht wordt dat in de toekomst elke 150 meter een antenne-eenheid moet worden geïnstalleerd om de microgolfsignalen gemakkelijk te verzenden.


En dat zal het probleem gaan worden. De intensiteit en omvang van deze vorm van microgolftechnologie, zal zodanig zijn dat er geen ontkomen aan is en geen sprake kan zijn van een stralingsvrije zone. Daarbij komt dat er geen enkele vorm wetenschappelijk onderzoek gedaan is, juist bij een dergelijke vorm van intensiteit en omvang naar een mogelijk nadelige gevolgen voor onze gezondheid. Het is onbegrijpelijk dat de politiek hier niet ingrijpt en opkomt voor de gezondheid van zijn burgers. 


​​​​​​​


Ontdek bij Vivobase hoe je jezelf kunt beschermen tegen de negatieve effecten van dit nieuwe LTE netwerk op het menselijk organisme. Een speciaal veld gemaakt door VIVOBASE-producten voorkomt dat de watermoleculen in het lichaam hoge en lage frequentie elektromagnetische straling volgen. Hierdoor nemen de cellen in het lichaam weer genoeg water op en wordt het schadelijke effect van elektrosmog sterk verminderd. Levende wezens kunnen aldus hun gezondheid behouden ondanks de stralingsomgeving.


Door VIVOBASE te gebruiken, wordt de invloed van elektromagnetische straling grotendeels geneutraliseerd en behoudt het watermolecuul zijn natuurlijke vorm Zonder VIVOBASE wordt de natuurlijke structuur van het watermolecuul vernietigd. VIVOBASE draagt mede zorg voor het behoud van de natuurlijke structuur van het watermolecuul.


Dit suggereert dat de VIVOBASE-technologie een beschermend effect heeft op water van GSM straling​​​​​​​ en bovendien de invloed van de normale tijdsinvloed factor versterkt. Al deze analyses (visuele analyse, frequentieanalyse, analyse van continue structuurreductie) geven aan dat de VIVOBASE-technologie water beschermt tegen intensieve GSM straling. Dit bevestigt ook de compenserende invloed die we vastgesteld hebben bij probands in verdere onderzoeken (zie studies met het Bion Institute).


My Image

Voor thuis

Bescherming tegen elektrosmog en straling van mobiele telefoons voor thuis

Toepassing in huizen en

appartementen

ca. 30 m effectieve radius door muren en plafonds

Beschikbaar als stekker voor het stop-contact

Grootte ca. Ø 110 mm,

gewicht 75 gr.

Voor in de auto

Bescherming tegen elektrosmog en straling van mobiele telefoons in de auto

Toepassing in de auto en e-auto, in de bus, vrachtwagen, camper en boot

ca. effectieve radius van 4 m

Met USB-USB of sigaretten-aansteker, USB-interface

Afmeting ca. 85x80x15 mm, gewicht 60 gr.

My Image

Voor onderweg

Bescherming tegen elektrosmog en straling van mobiele telefoons onderweg

Toepassing op het lichaam en op het werk

ca. effectieve radius van 1,5 m

Lithium-ion batterij

Afmeting ca. 71x18x7 mm,

gewicht 30 gr.

My Image

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

My Image

Voor dieren

Bescherming tegen elektrosmog

voor uw dieren​​​​​​​

Toepassing voor paarden- en landbouw stallen

ca. 40 m effectieve radius door muren en plafonds

Spatwaterdichte opbouw

Afmeting ca. 120x89 mm,

gewicht 300 gr.

My Image

Voor ondernemingen

Bescherming tegen elektro-

smog en straling van mobiele telefoons voor bedrijven,

hotels en openbare instellingen​​​​​​​​​​​​​​

Individueel en op maat

gemaakt concept - van

installatie tot certificering

Beschikbaar als opbouw-

montage, schakelkast-

installatie en als stekker

Productoverzicht

My Image

WAT IS 5G?

ACHTERGROND EN MOGELIJKE GEVOLGEN

5G

WAT IS PRECIES 5G (LTE) ?

5G (LTE) VEEL SNELLER DAN UMTS

BESCHERMING TEGEN 5G (LTE) MET VIVOBASE

www.vivobase.de​​​​​​​